som antaviana

Som dissenyadors, enginyers, filòlegs, comunicadors... Amb una combinació única d'habilitats i disciplines. Som un equip amb dècades d'experiència que et garanteix bons resultats.

Estimem la nostra feina i la vivim amb entusiasme. Som curiosos de mena, ens agrada conèixer, descobrir i viure la xarxa.

Som singulars perquè ens definim com una agència de disseny web i comunicació digital però també tenim una gran expertesa tecnològica.

Som un equip petit però gran, equilibrat i versàtil

Dominem les disciplines necessàries per assolir l'èxit en els vostres projectes. I si convé un cop de mà en alguna disciplina, disposem d'una xarxa de col·laboradors i partners que ens fan encara més eficients.

Treballem fi: ens obsessiona la qualitat

Tenim una metodologia de treball afinada amb els anys, amb workflows molt definits i controls de qualitat constants. Al final de cada projecte, us lliurem un document que certifica la qualitat de la nostra feina.

Treballem amb tu… Però pensem en els teus usuaris

Ens agrada treballar en grans reptes colze a colze amb els nostres clients. Sabem que l'èxit d'un projecte rau en aquesta col·laboració. Posem sempre l'usuari al centre de cada decisió i creem experiències digitals que connecten els usuaris amb la teva empresa o organització.

Cada projecte i cada client sou únics

La col·laboració estreta amb els clients és una de les claus de l'èxit en aquests 23 anys, com també ho són les relacions de llarga durada. Cada client és únic, i també ho és cada projecte.

Som socialment responsables

No només a la feina i a la nostra empresa, sinó perquè vivim i actuem intensament a la realitat que vivim: la comarca de les Garrigues. Portem la responsabilitat social al nostre ADN.

Implicació

A banda de dissenyadors o desenvolupadors, la major part de nosaltres som també socis de l'empresa. Per això la nostra implicació va més enllà de la feina estricta. Ho donem tot a cada projecte!

Capacitats principals - Key capabilities

Les nostres capacitats i aptituds principals són:

L'equip