Què fem

WEBS. Com treballem

1 Definició

Parlem amb tu, t’assessorem, definim l’abast del projecte, detectem les necessitats. T’entenem.

 1. 2 Creació

  Reunions internes de definició, pluja d’idees, anàlisi del sector, tria de les millors solucions, creació de wireframes i propostes de disseny fins a trobar el to gràfic més escaient.

 2. 3 Disseny

  Creem tota la línia gràfica i fem tots els dissenys en tots els formats necessaris. Treballem amb tècniques de mobile first i de disseny adaptatiu.

 3. 4
  Maquetació
  Programació
  Integració

  Cada plantilla es programa des de zero i tots els requeriments a mida són programats i integrats en un sistema de gestió de continguts, junt amb els continguts del teu web.

 4. 5 Testeig i optimització

  Un cop que el web està desenvolupat, fem un seguit de tests per assegurar-nos que cada punt funciona perfectament. Compatibilitat amb navegadors, testeig amb dispositius mòbils, web performance, usabilitat, accessibilitat, etc.

 5. 6 Formació

  En l’ús de l’eina de gestió de continguts i en les tècniques necessàries perquè sigueu autònoms en el seu manteniment i ampliació. També us explicarem els criteris a l’hora d’usar-la, SEO, i altres conceptes d’utilitat.

 6. 7 Llançament

  Finalment, posem el web en línia i ja podeu mantenir-ne i controlar-ne els continguts i l’estructura.

8 Seguiment, manteniment i millora

El web és sempre viu. Per això recomanem fer-ne un seguiment, encetant un procés de millora continuada perquè no quedi mai obsolet. O bé fent intervencions puntuals a mesura que el web creixi i evolucioni.

Eines com l’analítica web, els mapes de calor i altres tècniques d’anàlisi ens seran molt útils en aquesta fase.