Feines


La Foneria - transformació digital del patrimoni cultural

Client: La Foneria - transformació digital del patrimoni cultural
Projecte: Disseny, maquetació i programació del nou web de La Foneria
La Foneria

L'equip de La Foneria es dedica a gestionar col·leccions de museus, fons documentals d'arxius i enregistraments de centres culturals a través de les tecnologies de la informació i aplicant processos de descripció, curació, tractament o indexació eficients. La Foneria s'encarrega de documentar i gestionar milers d'objectes d'un museu, extreure les dades de centenars de documents d'un arxiu, crear exposicions en línia, desenvolupar cercadors o material educatiu, entre d'altres productes que ajudin a arribar a audiències en línia que superin el nombre de visitants de les institucions físiques.

 

 


A Can Antaviana ens hem encarregat del disseny, la maquetació i la programació del nou lloc web de La Foneria, amb una estètica molt minimalista, usable i molt lligada a la seva nova imatge corporativa.

Treballem de manera regular i continuada amb els amics de La Foneria. D'aquesta col·laboració ja n'han sortit nombrosos projectes com ara: el portal “Camino de Memoria” d'Oroibidea; el cercador “Preservem la Memòria” del COIB; l'exposició "CUIDAR!" també del COIB, entre d'altres.