Gestor de continguts

Gestors de continguts

Eines que et donen autonomia en el manteniment de la teva pàgina web.

Fa més de 18 anys, a Can Antaviana ja vam crear un CMS per gestionar els continguts d’una pàgina web. Per això us podem aportar la nostra recomanació experta en aquest camp.

Tenim molta experiència i t’assessorem

Durant la nostra trajectòria hem treballat amb moltes solucions, sempre apostant pel codi obert i el programari lliure. Fins i tot hem desenvolupat i encara mantenim el nostre propi CMS, el Houdini.

En tot aquest temps hem seguit l'evolució d'aquest tipus d'eines, l'auge d'algunes solucions i la desaparició d'altres. Per tant et podem assessorar sobre quina és la solució de CMS més adequada per al teu projecte, segons quins siguin els requeriments i les necessitats.

 

Houdini

Quan ens trobem amb un projecte que requereix personalització, workflows específics o eines concretes, sovint triem de treballar amb Houdini, el nostre propi CMS. Això ens permet ser més flexibles i ajustar l’eina a les necessitats del projecte i no pas a l’inrevés. Fa anys i panys que implementem el Houdini amb èxit en els nostres projectes.

CMS genèrics

Els CMS genèrics, com ara Wordpress, Drupal, Craft i altres, poden ser una bona solució per a la teva pàgina web. Tenim una àmplia experiència en la integració de gestors de continguts genèrics.

Necessites més flexibilitat per gestionar el teu web?

Et podem ajudar!