Condicions legals dels correus electrònics

Aquest missatge i els seus fitxers adjunts són confidencials i s'adrecen exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació confidencial sotmesa a secret professional.

Si no ets la persona a la qual s'adreçava aquest correu, et preguem que l'eliminis de manera permanent, i ens ho notifiquis bé trucant al 973 143 481 o responent aquest mateix correu.

Has de saber que no està permesa la utilització, reproducció, distribució, còpia, impressió o divulgació d'aquest missatge i els seus fitxers a cap altra persona diferent sense l'autorització expressa del seu destinatari, ja que ho prohibeix la legislació vigent.

A Can Antaviana, tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar l'enviament i poder-te oferir productes i serveis d'acord amb els teus interessos.

Les dades personals que ens proporcionis es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil i no ens sol·licitis la seva supressió.

Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició i portabilitat de les teves dades bé per correu electrònic a informacio(ELIMINAR)@antaviana.cat o bé per correu postal al domicili de Can Antaviana, SL situat al c/. Santa Justina, 29 de les Borges Blanques (25400) , Lleida.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!