Certificat SSL

GARANTIU LA SEGURETAT DEL VOSTRE WEB

Que és el certificat SSL?

Sota les sigles SSL (Secure Sockets Layer) es troba un protocol de seguretat mitjançant el qual s'aconsegueix que la transmissió d'informació des d'un servidor a un usuari i viceversa, es produeixi amb la màxima seguretat.

A més, un certificat SSL identifica al propietari d'un espai web i ofereix garanties als usuaris que estan en un lloc web segur i que pertany a una empresa registrada.

Com podeu saber si el vostre web té el certificat o no?

Per identificar si un web té aquest certificat, només cal fixar-se en l'adreça del seu domini i comprovar que el prefix és HTTPS (enlloc d'HTTP), a més d'incorporar el dibuix d'un candau.

En el cas de no tenir el certificat, en clicar a la "i" d'informació, el navegador indicarà que la connexió no és segura.

Perquè aconsellem instal·lar un certificat SSL?

El certificat SSL serveix per molt més que per enviar de forma segura les dades sensibles que es puguin recollir a través del vostre web. També protegeix les URLs, els encapçalaments, i el contingut de totes les pàgines del vostre web.

És per aquest motiu és que recomanem instal·lar-lo encara que el vostre web no tingui formularis ni reculli informació dels usuaris.

Quins beneficis aporta al vostre web?

Seguretat
Garanteix que el lloc web és segur i que no existeix perill en enviar informació confidencial, ja que les dades s'envien de forma encriptada. Resten ocultes durant la seva transferència i només el destinatari pot descodificar-les.

Al navegador
Les pàgines que tenen el certificat SSL actiu es visualitzen en els navegadors, com ara Chrome, com a pàgines de confiança i segures. A la barra d'adreces es mostrarà el protocol segur https:// i un candau.


Protecció del contingut
Garanteix la integritat del contingut del vostre web ja que protegeix les URLs, els encapçalaments, i el contingut de totes les pàgines del vostre web.

Millora l'experiència de l'usuari
Com que els usuaris identifiquen que el vostre web és segur, hi tenen més confiança i per tant millora la seva l'experiència de navegació.

Millora SEO
Beneficiarà al posicionament orgànic de la vostra pàgina web (SEO), ja que Google identifica que disposeu d'aquest certificat i us dóna un valor afegit.


Com podem ajudar-vos a obtenir el certificat SSL?

Des d'Antaviana gestionarem la compra del Certificat SSL pel vostre web.

A més, ens ocuparem de realitzar la corresponent instal·lació al servidor on estigui allotjat el vostre web i revisarem que tot funcioni amb el nou certificat. Aquesta intervenció es realitza una sola vegada.

Les característiques del certificat que us recomanem són:

  • Xifrat SHA-2 i de 2048 bits, l'estàndard actual.
  • Certifica la validesa del domini. El certificat es farà sobre el domini principal del web.