Divendres 17 març 2017 per

El Som Garrigues estrena web!

El periòdic quinzenal comarcal Som Garrigues, de la comarca del mateix nom, ha estrenat un nou web recentment, sorgit de l’obrador de Can Antaviana.


Visiteu-la > www.somgarrigues.cat


El Som, com sovint se l’anomena i coneix a les Garrigues, és la publicació de referència a la comarca i se’n reconeix la qualitat dels seus reportatges i la versatilitat de les seves informacions. De fet ha obtingut varis reconeixements i premis, com el Tasis Torrent -2 cops- o el de millor publicació de premsa comarcal. Reuneix uns 850 subscriptors i se’l troba en varis llocs de tots els pobles de la comarca.

En l’aspecte digital, el Som ja disposava d’una pàgina web on s’hi anava trobant bona part de la informació que s’elaborava pel format paper, però que requeria d’un impuls clar per convertir la comunicació online del periòdic en un aspecte més rellevant i potent partint de l’eix de la nova web. Així, i a banda de fer-la adaptada a tots els dispositius, s’ha treballat en els continguts, la navegabilitat i l’accessibilitat amb l’objectiu de dotar al Som d’una eina potent però també de que l’usuari tingui una molt millor experiència de navegació. En definitiva, doncs, aquest nou web sitúa al Som al nivell de les millors publicacions digitals del país, cosa que ens fa estar molt satisfet a ambdues parts amb la tasca elaborada.

A nivell intern, el canvi ha estat substancial. Això és el que ens explica des de la redacció Miquel Andreu:

El nou web de SomGarrigues ha estat un abans i un després. D’entrada, el gestor de continguts és molt més àgil i estalvia passos respecte l’anterior. Pujar articles ara és més ràpid i, per tant, la probabilitat de pujar-ne més és més alta. De cara enfora, el disseny és molt més clar i atractiu, amb més elements i més variats, ocupant tot l’ample de pantalla i oferint una navegació més intuïtiva. L’estructura permet molts més tipus de continguts (reportatges, entrevistes, galeries d’imatges, portada de la quinzena, classificacions esportives, etc). Quan estigui del tot operativa, l’hemeroteca creiem que pot ser també un dels puntals del nou web. Detalls com els formularis per subscriure’s a l’edició en paper o la portada de la quinzena també creiem que són molt útils. Curiosament, la posada en marxa del nou web ha anat en paral•lel a una major activitat a les xarxes socials del periòdic (més m’agrada, més comparticions, més seguidors, més comentaris…) i, sobretot, ha incrementat molt el nombre de visites, que en pocs dies s’ha situat ja de mitjana al triple que abans. En definitiva, ens encanta el nou web! Si ara volguéssim convertir-nos en un mitjà estrictament digital no ens faria falta res, a nivell de web, per ser-ho.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos