Dilluns 26 setembre 2016 per

El nou web de la Univeristat Rovira i Virgili

A Can Antaviana el nou web de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona ha estat un dels grans projectes d’enguany. A banda de mantenir-nos ocupats força setmanes, al tractar-se d’un web força gran, aquest projecte és un clar exemple de la bona tasca realitzada conjuntament amb el Departament de Comunicació de la Universitat per resoldre les necessitats i requeriments transmessos al principi del projecte.

D’una banda, hi havia la necessitat de tenir un web accessible des de qualsevol dispositiu, per la qual cosa el nou web s’ha creat en Responsive Web Design. Aprofitant la renovació del web, i potser la part fonamental del projecte, es va replantejar tota l’arquitectura de la informació i es van reestructurar els continguts, amb l’objectiu de millorar i fer més eficient la navegació dels usuaris que el visiten. Lògicament, també és va fer un disseny en consonància, més actual també. D’altra banda, és va posar émfasi en el tema de l’accessibilitat, de cabdal importància per l’organització.

Visiteu-lo >>> www.urv.cat

nouweb_urv

——– Actualització ———

El mes de novembre la URV va rebre el premi al millor Pla de Comunicació 2016 que otorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya, i una part fonamental del qual n’és el nou web que es va estrenar el setembre i que va sorgir del nostre obrador. Moltes felicitats!

Línies mestres del Pla de Comunicació de la URV

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos