Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 2 setembre 2015 per

Nova tipografia: Tipo Pèpel presenta Trepa

Una nova tipografia acaba de sortir del forn de Tipo Pèpel, la nostra foneria tipogràfica. L’hem batejada com a Trepa 

Si us agrada, ara és el moment d’adquirir-la, ja que durant el primer mes la trobareu amb un suculent descompte del 50%.

De moment nosaltres ja l’hem emprat per al cartell del Delicadeses d’enguany i per l’etiqueta de la ratafia d’enguany del Mestre Patau.

Si voleu conèixer amb més profunditat aquesta tipografia, llegiu-ne la descripció

De tant en tant, a Tipo Pèpel ens agrada jugar com la canalla i embrutar-nos les mans amb qualsevol estri que serveixi per tacar o dibuixar sobre les parets, encara que als pares no els hi agradi.

I això ha passat més o menys amb la “Trepa” (Stencil en català), una tipografia amb una aparença fresca i desinhibida, i que està inspirada en mostres publicitàries i l’esperit del moviment francès de la “Graphie Latine” de la dècada dels 50’s

En ella hi trobareu les rugositats que aquest tipus de fonts necessàriament haurien de tenir per lluir en el seu esplendor, molt lluny de les línies rectes que els vectors ens permeten.

A més, està dotada d’un extens mapa de caràcters llatins que cobreix mes de 200 idiomes, i amb un parell de fonts complementàries amb textures, que multipliquen les seves possibilitats creatives.

Si voleu protestar amb elegància, la Trepa és el vostre millor aliat.

 

 

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81