Dimarts 27 gener 2015 per

Els 20 apunts més llegits al nostre blog durant el 2014

Com ja és habitual en aquestes dates, encetem el nou any fent un recull dels posts més llegits al nostre blog durant el 2014. Mirant les estadístiques de les visites, podem aprendre molt sobre què us interessa. I ens sorprèn – i també ens entusiasma – veure com hi ha apunts del 2012 o del 2013 que segueixen tenint moltes visites. Quan els vam escriure no haguéssim pensat mai que tindrien tanta vida!

Tanmateix ens hauria agradat disposar de més temps per escriure. Això sempre passa quan la feina del dia a dia reclama atenció continuada, però, encara que no ho fem tan sovint com voldríem, hem de reconèixer que gaudim moltíssim tenint cura de la nostra Octa.beta.

Aquí teniu els 20 apunts més llegits. Feu-hi una ullada i, si us ve de gust, comenteu la jugada!

Aquest 2015 us volem seguir oferint continguts útils i del vostre interès. Així que, si encara no ho heu fet, us convidem a subscriure-us al nostre butlletí. Prometem – i ho prometem de debò – que, com a molt, enviem un correu al mes. Animeu-vos-hi, no us perdeu cap més contingut!

, ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos