Divendres 21 novembre 2014 per

Neix la revista Plaza, amb tipografies del Josep Patau

Portada de la revista Plaza, que utilitza tipografies del Josep PatauEn una època com l’actual en què els mitjans digitals s’han consolidat com una gran via d’informació per a molts usuaris, no és gaire habitual veure com revistes digitals fan el salt cap a l’edició en paper. Això és precisament el que ha fet el grup editorial Ediciones Plaza – conegut per la premsa digital valenciana com Valenciaplaza.com, Culturplaza o Plazadeportiva -, que ha iniciat una aventura editorial en paper: la nova revista Plaza, una publicació mensual sobre actualitat, economia, cultura i estil de vida.

A casa nostra el naixement d’aquesta revista ens ha fet una especial il·lusió, perquè les tipografies utilitzades han sortit de la mà del nostre mestre tipògraf, el Josep Patau. La revista Plaza utilitza les tipografies Milio i Cinta, que podeu trobar al web de Tipo Pèpel.

A més ens congratula que el disseny de la revista sigui obra de l’Herminio Javier Fernández – un gran professional especialitzat en el disseny de revistes i diaris sobre paper – que tracta les tipografies amb tanta cura i afecte que les seves publicacions han merescut el reconeixement internacional en nombroses ocasions.

Mireu-ne els resultats!

Les tipografies del Josep Patau a la revista Plaza

,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos