Dilluns 10 novembre 2014 per

Nou web de Plataforma per la Llengua

Nou web de Plataforma per la LlenguaFa uns dies vam publicar el nou web de Plataforma per la Llengua, una de les feines en què hem estat treballant darrerament. El web estrena una nova línia corporativa seguint amb la renovació estètica que ja vam començar amb el web del Premi Martí Gasull, que vam realitzar l’any passat i que enguany presenta la seva segona edició.

Segur que molts de vosaltres ja coneixeu la immensa feina que fa aquesta entitat per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social. En el seu web s’hi havia d’encabir moltíssima informació, així que per a preparar aquest nou web, hem hagut de treballar a fons en la reorganització i la simplificació dels continguts i també en l’optimització dels seus processos de manteniment.

En aquest projecte s’ha treballat també per potenciar les vies de difusió de l’entitat, agilitzant-les i posant-les més a l’abast dels usuaris. I, a la vegada, hem canviat el sistema d’enviament dels butlletins, per fer-los més efectius. El disseny web l’hem fet amb Responsive Web Design i amb URLs amigables, per millorar-ne el posicionament.

L’ONG del català presenta una nova cara. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

, , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos