Divendres 3 octubre 2014 per

Tipo Pèpel presenta “Naste”

Nova tipografia Naste, de Tipo Pèpel

Una nova tipografia acaba de sortir del forn de Tipo Pèpel, la nostra foneria tipogràfica. L’hem batejada com a Naste i pretén ser una tipografia tot terreny, apte tant per a paper com per als dispositius de pantalla.

Si us agrada, ara és el moment d’adquirir-la, ja que durant el primer mes la trobareu amb un suculent descompte del 70%.

Si voleu conèixer amb més profunditat aquesta tipografia, llegiu la descripció que en fa el nostre sommelier tipogràfic particular, en Txus Marcano:

Tipo Pèpel ataca de nou amb un exuberant joc de formes i mesures, formes geomètriques pures i bàsiques, aquelles que van inspirar a Paul Renner la seva celebèrrima «Futura», una de les grans fites del disseny tipogràfic. Aquí revisita unes formes clàssiques per posar-les al dia, amb infinitat de detalls que faran les delícies dels usuaris, com les cues llargues en les formes minúscules cursives que trenquen la linealitat que se li suposaria a una font purament geomètrica.

Hi ha molts detalls ocults en cada caràcter de cada pes que li donen vigor i ritme, allunyant «Naste» de la tan explorada sobrietat germànica geomètrica, el que ajuda a que el seu ús en la creació de jerarquies tipogràfiques basades en la diferència de la taca tipogràfica sigui satisfactori i fàcil, gràcies en part als molts pesos disponibles i en part als molts i molt cuidats detalls. Excel·lents resultats amb un mínim esforç.

Ampla en proporció a l’alçada «x», continguda en les ascendents i descendents; gruixuda però elegant, de fàcil lectura i necessitada de blancs generosos on mostrar els seus encants. Més és millor que menys.

I com ja és habitual, els més complets jocs d’alternatives Opentype disponibles, així com suport Unicode per 104 idiomes a més del ciríl·lic.

16 pesos de bellesa tipogràfica en tot el seu esplendor.

Tipografia Naste: exemples d'ús

,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos