Dijous 7 agost 2014 per

Delicadeses, art de tros a les Garrigues

Delicadeses 2014 - disseny
A Can Antaviana sempre ens ha agradat col·laborar en les activitats de les nostres contrades, sobretot quan s’hi barregen art, cultura i paisatge. Vaja, que no hi podíem faltar. Com en d’altres ocasions, la imatge gràfica de l’esdeveniment ha estat dissenyada pel Josep Patau, que ha utilitzat per la ocasió les tipografies garriguenques de Tipo Pèpel, concretament la Bridone, la Cinta i la Valliciergo.

Les Delicadeses – ja us ho hem explicat altres vegades – són unes trobades difícils de definir, en què es combina poesia, música i art, en indrets naturals de la comarca de les Garrigues, completament allunyats de la civilització. L’element clau n’és el sol, ja que, quan l’astre rei es pon, ens diu que s’ha acabat l’esdeveniment. Enguany es farà en 2 jornades a El Vilosell i a Fulleda. Al Som Garrigues podeu llegir la informació completa de l’esdeveniment.

No hi falteu, que valdrà molt la pena!

, ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos