Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 12 juny 2014 per

Pangrames a l’escalinata de la Seu de Manresa

Els pangrames es componen d’una frase que té totes les lletres de l’alfabet d’una llengua, i s’usen sobretot en tipografia per mostrar totes les lletres d’una font, i també com a joc de paraules. En català un bon exemple seria “Quinze jans golafres de Xàtiva, compren whisky del bo“. Els bons pangrames són curts i de frases intel·ligibles.

Doncs bé, fa uns dies el nostre amic Marc Antoni Malagarriga va demanar-nos d’utilitzar la nostra tipografia Trajana Sans per tal de cobrir de pangrames, paraules i lletres l’escalinata de la imponent Seu de Manresa.

L’espectacular acció ja ha estat perpetrada i estarà oberta fins el proper diumenge 15 de juny, així que ja ho sabeu: la Seu de Manresa es mereix una visita durant aquests dies!

,

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81