Dimarts 22 abril 2014 per

Tipo Pèpel presenta: BookCover

Nova Tipografia BookCover a Tipo Pèpel. Aprofita l'oferta de llançament!

Just quan falta un dia per Sant Jordi i el dia del llibre, ens fa goig de presentar-vos la darrera tipografia de la nostra foneria tipogràfica anomenada BookCover, que està pensada per cridar l’atenció del lector quan s’utilitza com a títol de portada de qualsevol llibre o també, per a fer grans titulars en revistes i webs.

La BookCover té una taca extrema pensada per impactar quan s’utilitza en grans titulars. En destaca el contrast de les formes corbes externes amb les contraformes rectangulars internes, que aporten frescor als resultats i un aspecte contemporani.

A més, la tipografia conté un extens mapa de caràcters compatibles amb la majoria de llenguatges basats en el llatí.

No ho dubteu ni un segon, la BookCover us ajudarà a crear cridaners titulars, pòsters o cobertes de llibre – per citar alguns exemples – i, a sobre, si l’adquiriu abans del 15 de maig, podreu obtenir un descompte del 40% amb el codi book40.

Nova Tipografia BookCover - Foneria tipogràfica de Can Antaviana

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos