Dijous 27 febrer 2014 per

La Fundació Miró, la Viquipèdia i els mitjans socials

Fundació Miró, Viquipèdia i mitjans socials a la SMWBCNLa setmana passada va tenir lloc a Barcelona la Social Media Week, un esdeveniment sobre mitjans socials que, en aquesta ciutat, serveix de preàmbul del Mobile World Congress. Al llarg de la setmana hi van haver conferències interessantíssimes sobre diferents aspectes relacionats amb els Social Media, que si us interessa encara es poden visualitzar des de la pàgina de LiveStream.

Justament una de les conferències va anar a càrrec dels amics de la Fundació Joan Miró, amb qui estem col·laborant en definir i crear la seva nova presència a la xarxa que, precisament, tindrà una forta presència a les Xarxes Socials. En la seva presentació, Bea Abbad – responsable de la imatge de la Fundació – i Esther Solé – viquipedista resident – expliquen com s’ha adaptat la Fundació Miró a l’entorn 2.0.

Un bon exemple per agafar idees, per començar a veure els museus d’una altra manera, per veure la potencialitat enorme dels mitjans socials i també una bona manera d’entendre tot el que implica la Viquipèdia i l’ús social que se li pot donar.

Us deixem amb el vídeo, que comença aproximadament a partir del minut 7. Ja ho veureu, és una xerrada realment inspiradora.

, , , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos