Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 25 febrer 2014 per

Walk your city, senyalització per a humans

Walk your city
Volem parlar-vos d’un projecte que ens ha semblat interessant pel que implica. Walk your city és un servei que pretén fer ús de les eines online per actuar sobre la vida offline i fer-la més còmoda. En aquest cas es tracta de crear la senyalització per millorar els desplaçaments a peu i en bicicleta per la nostra ciutat.

Es tracta d’un sistema estructurat en 4 passos:

  1. Planificació i disseny de la senyalització per arribar a un determinat lloc. El web disposa d’una eina de creació de senyals basada en Google Maps. El senyal creat indica quant temps es tarda (a peu o en bicicleta) per arribar al lloc indicat.

  2. Rebuda dels senyals “físics”.

  3. Instal·lació dels senyals a la via pública.

  4. Els ciclistes i vianants poden escanejar el codi QR del senyal per obtenir indicacions sobre la ruta.

D’aquesta manera es poden fomentar els desplaçaments a peu o en bicicleta en detriment del cotxe, i a la vegada, es presta atenció a les necessitats dels vianants, que moltes vegades es poden trobar desorientats enmig de sistemes de senyalització que només pensen en els vehicles a motor.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81