Dijous 16 gener 2014 per

Els 20 apunts més llegits al nostre blog durant el 2013

Quan s’enceta un nou any és hora de fer balanços i, a casa nostra, com cada mes de gener, aprofitem per mirar com han anat els nostres propis continguts. Sentim una gran estima pel nostre blog i, sempre que podem, en tenim cura, i per això ens agrada molt veure quins són els continguts que més èxit han tingut.

De fet, ja fa uns dies que estem treballant en l’estratègia comunicativa de cara al 2014 i sempre és una bona dada saber què ha funcionat, quins continguts són els que s’han compartit a les xarxes socials o quins apunts reben més visites des dels cercadors. Enmig de tantes mètriques, ens ha sorprès veure que hi ha apunts del 2012 que encara han estat entre els top 20 del 2013.

Així que, res més, us deixem amb un recull de els entrades més llegides a la nostra Octa.beta, per si us n’heu perdut algun o si voleu recuperar alguna informació. I, de pas, també deixem la porta oberta per si ens voleu fer alguna proposta pels continguts d’aquest any.

Esperem que us agradi aquesta selecció i que us faci passar una bona estona!

, , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos