Divendres 10 gener 2014 per

Tipo Pèpel presenta: “Sisco”

A Tipo Pèpel ens agrada iniciar l’any amb novetats tipogràfiques i aquest cop li ha tocat a la tipografia Sisco. La Sisco és una completa família tipogràfica de pal sec amb 18 generosos pesos i està pensada per a usos editorials i d’identitat de marca. I, a més, està ideada per ser llegible a cossos petits, tant en suport de paper com per a dispositius de pantalla.

Les contraformes obertes li aporten un punt de modernitat i aparença tecnològica. Conté un joc de versaletes autèntiques i diversos de numerals, fraccions i lligadures. I un extens mapa de caràcters, apte par a la majoria d’idiomes basats en la grafia llatina.

En definitiva, es tracta d’una tipografia tot terreny que aproparà el futur als vostres projectes.

Si us agrada, ara és el moment de fer-vos amb ella, ja que durant el primer mes la trobareu amb un suculent descompte del 70%.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos