Dimecres 8 gener 2014 per

La nadala de la consulta!

La nadala de la consulta - Can AntavianaSe’ns pot titllar d’irreverents i d’inconstitucionals, però aquest any vam voler felicitar el Nadal emparant-nos en el dret a decidir. Un dret que, vés per on, hi ha pobles que, dins d’un marc democràtic, tenim la santa barra d’exigir.

Com que érem conscients que aquests dies només rebríeu felicitacions que omplirien les vostres bústies fins al capdamunt, aquesta vegada vam voler ser cordials i demanar primer si volíeu ser felicitats. I, com que allò més trendy i allò més in és fer una doble consulta, us vam oferir una felicitació amb dues preguntes, perquè el dia que es faci la consulta no us agafi desprevinguts.

Resultats de la consulta - Felicitació de Nadal de Can Antaviana
Encara estem al·lucinats de la bona acollida que va tenir la felicitació, de la quantitat de mitjans de comunicació que en van parlar, dels cops que va ser compartida per les Xarxes Socials, de l’enorme pic de visites que va rebre el nostre web. Ens ha encantat veure com es compartia la nostra felicitació, segurament perquè el Nadal porta bones vibracions però també perquè som molts els qui ens votem a sobre.

Vilaweb - La 'feliSíSítació' de Nadal de Can Antaviana sobre la consulta
Mirant les estadístiques ens ha fet molta gràcia veure que, en els vídeos de les felicitacions, el Sergio Ramos i el seu Morri Crisma ha estat el que més triomfa. Just en aquest vídeo ningú no abandonava la felicitació, tothom volia veure més coses. I és que és així: el Sergio Ramos té més engagement que ningú i mira que la Funerària López també estava molt bé…

La nadala de la consulta - vídeo de Sergio Ramos felicitant el Nadal en anglès
Gràcies a tots i totes. Un cop més ens heu fet molt feliços.

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos