Dilluns 9 desembre 2013 per

Can Antaviana, a L’econòmic d’El Punt Avui

Can Antaviana, article a l'EconòmicÚltimament hi estem agafant el gustet en això de sortir als mitjans. I aquesta setmana hem estat súper contents que el periodista Joan Tort dediqués un article a la nostra empresa i a la nostra manera de treballar al suplement L’econòmic d’El Punt Avui.

En el reportatge, que va sortir publicat el dissabte, es destaca que Can Antaviana va ser una de les empreses pioneres del nostre país en començar a fer pàgines web i que la innovació i el treball en equip han estat sempre els puntals de la nostra manera de ser. També s’hi explica que treballem amb la cura i dedicació dels artesans en els seus productes i que, ara, fem webs amb Responsive Web Design que s’adapten a qualsevol dispositiu i pantalla. I tot plegat ho fem sense deixar de banda el costat freak i de compromís amb l’entorn: una condició sine qua non que ha de tenir tot antaviano.

Però potser millor que ho llegiu vosaltres mateixos. Us hi convidem i esperem que us agradi!

, , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos