Divendres 22 novembre 2013 per

Entrevista a l’Internauta de Vilaweb

Entrevista de Can Antaviana a l'Internauta de Vilaweb
Ens ha fet molts feliços que el Xavi Pastó i el Jordi Calvís – dues de les ànimes més carismàtiques de Can Antaviana -fossin els convidats de l’últim programa de l’Internauta de Vilaweb, el programa que lidera des de fa una pila d’anys Vicent Partal i del qual tantes vegades hem explicat que en som fans.

En l’entrevista el Xavi i el Jordi, juntament amb el Vicent Partal, el Martí Crespo i el Joan Jofra, van parlar de la trajectòria de Can Antaviana, que d’una manera molt simpàtica, des de Vilaweb han anomenat el Silicon pagès! A part de parlar de la situació actual en el món del disseny web, també es va destacar el paper d’Antaviana en la Responsabilitat Social Empresarial, participant en projectes com el cartell de la manifestació de l’11 de setembre de 2012, el disseny del marxandatge de la Via Catalana o en l’organització de la Festa de la Independència (versió beta) que tindrà lloc demà a Les Borges Blanques.

No expliquem res més. El millor és que ho escolteu vosaltres mateixos!

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos