Dijous 14 novembre 2013 per

Perles del disseny web: Diesel Intimate Collection 2013

Anàlisi del disseny web del minisite de Diesel Intimate Collection 2013

Avui us presentem un minisite que la casa Diesel ha fet per presentar la nova col·lecció de roba interior per a la temporada 2013. Es tracta d’un web on les paraules destaquen per la seva gairebé total absència.

Disposa d’una senzilla però efectiva interfície de navegació visual, que fa que els productes (i els models també) entrin per la vista. El millor, la forma d’ensenyar els detalls del conjunt, a base de moure el cursor amb el ratolí, la peça de roba i el model es mouen dins l’escenari.

No dubteu de fer-hi una ullada! És un web ràpid de veure, amb només 5 minuts us pentinareu tota la col·lecció.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos