Divendres 8 novembre 2013 per

Tipo Pèpel estrena nou web

Nova web amb les tipografies de Josep PatauEstem molt contents de poder-vos presentar el nou web de Tipo Pèpel, la foneria tipogràfica de Can Antaviana. De la mà del mestre tipogràfic de casa nostra, el Josep Patau, el web ens ofereix un extens i variat catàleg de les seves tipografies.

Aquest nou web fa una aposta clara per les noves tendències en disseny web: utilitzant un disseny pla (també anomenat Flat Design), completament minimalista i adaptatiu (o Responsive, que s’adapta a tots els dispositius i pantalles).

El web disposa d’una cistella de la compra que permet comprar directament les tipografies, via PayPal. Ep! I fins el 22 de novembre hi ha un 50% de descompte en totes les fonts utilitzant el codi: 50PERCENT.

No ho deixeu escapar, aprofiteu l’oferta de llançament!

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos