Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 22 octubre 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Rufina

Rufina, una tipografia serif

Aquesta setmana us presentem la Rufina, una elegant tipografia serif amb la suficient personalitat per treballar bé tant en titulars com per cossos de text. La variant “regular” conté els 4 pesos bàsics i, a més, ve acompanyada per un parell de variants per la rodona, amb alguns caràcters alternatius que ens permeten jerarquitzar i enriquir la seva posada en escena. I no només això sinó que també ve acompanyada d’una col·lecció d’elegants ornaments, numerals antics i tabulars i un joc d’autèntiques versaletes.

Ha estat dissenyada per l’uruguaià Martin Sommaruga i us podeu descarregar la versió regular gratuïtament pagant amb una piulada i, tota la resta, pel mètode paga el que vulguis a partir de 10 miserables dòlars.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81