Divendres 18 octubre 2013 per

Popes contra el càncer de mama (Infografia)

Em plau informar-vos que ja està en marxa el web www.popescontraelcancer.cat que ha creat el bibliotecari i dissenyador web Enric Pineda i amb qui hem col·laborat amb aquesta petita infografia amb quatre dades sobre el càncer de mama.

Popes* contra el càncer s’inaugura aprofitant la celebració del dia mundia sobre el càncer de mama del proper dissabte 19 d’octubre i servirà principalment per conscienciar als visitants sobre la importància de les revisions i autoexàmens rutinaris a l’hora de detectar possibles tumors. Aquest web convida a col·laborar en la tasca de difusió a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #popescontraelcancer, on tothom podrà participar-hi penjant fotografies de temàtica lliure.

Popes contra el càncer compta amb el suport de popes.cat, el web de divulgació lingüística del terme “popes”.

*Popa és el mot que utilitzem a Ponent per definir la mamella o el pit de dona o animal femella.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos