Divendres 20 setembre 2013 per

Feu un cop de mà a un projecte social ben engrescador!

Projecte social a les Garrigues: Lleteria Obagues – Talma

Com bé sabeu, a Can Antaviana volem implicar-nos amb el nostre entorn i ajudar tant com puguem a impulsar els projectes que sorgeixen a la nostra comarca, Les Garrigues.

Fa un temps que la gent de l’ecocentre Les Obagues treballa en un projecte que acaba de veure la llum: la Lleteria Obagues – Talma, una iniciativa agroalimentària artesana, social i de proximitat amb què ens hem volgut implicar des del primer moment. D’una banda per allò que té d’engrescador però també perquè implica la creació de llocs de treball per a persones en risc d’exclusió.

El projecte de la Lleteria consisteix a elaborar formatge, iogurt i altre productes lactis a partir de la llet que donen les vaques felices de la seva granja escola. Nosaltres hi hem col·laborat fent el seu web, que podeu visitar per conèixer millor i aprofundir en els grans valors que hi ha al darrera d’aquesta iniciativa.

Però encara podeu fer més: podeu posar el vostre gra de sorra fent-vos mecenes d’aquest projecte, que ha engegat fa poc un crowdfunding a Verkami. Podeu fer donacions des de 5€ fins a 300€. Segons la vostra aportació rebreu un lot de productes més o menys generós.

Així què? Voleu ser dels primers en tastar els iogurts i el formatge fresc garriguencs? Entreu a la seva pàgina de mecenatge a Verkami i impliqueu-vos en aquest projecte. O ajudeu-nos a difondre’l!

 

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos