Dilluns 16 setembre 2013 per

Hem col·laborat novament amb l’ANC i la Via Catalana


Tal i com també vam fer l’any passat, aquests últims mesos hem estat col·laborant amb l’Assemblea Nacional Catalana. Aquest cop, en la preparació de la Via Catalana, l’exitosa cadena humana que va arribar a reunir 1.600.000 persones al llarg del litoral del Principat.

Per tant, és de justícia felicitar a tots els organitzadors per la bona feina. El Ferran Civit, l’Ignasi Termes, l’Anna Rosenfeld, La Nel·la Saborit, el Jordi Martínez, en Joan Serra, la Irene Martín, l’Albert Que i la resta de membres de l’ANC, ja sigui des del Secretariat, les Assemblees Territorials o Sectorials i voluntaris.

Us deixem amb tot el seguit de feines que hem realitzat de forma desinteressada per aquest projecte. Entre ells, el logotip, el disseny del marxandatge i del web via.assemblea.cat i d’altres elements gràfics. També la realització del web 11s2013.cat, que tal i com es va fer l’any passat amb l’11s2012.cat, recollia totes les piulades de Twitter i les fotos d’Instagram a temps real, vinculades (via hashtags) a la Via Catalana. Fins al dia d’avui, aquest web ha monitoritzat 8.000 fotografies a Instagram i prop de 300.000 piulades a Twitter.

Disseny del Pack Via Catalana
Disseny del Pack Via Catalana

Web 11s2013.cat
Web 11s2013.cat

Acreditacions i flaiers
Acreditacions i flaiers

Cartell mut i diplomes personalitzables
Cartell mut i diplomes personalitzables

Escenari de la Via Catalana a la Plaça de Catalunya
Escenari de la Via Catalana a la Plaça de Catalunya

Fotografies cedides per l’Assemblea Nacional Catalana.

, , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos