Dijous 12 setembre 2013 per

Perles del disseny web: The Mobile Index

Perles del disseny web: The Mobile Index

Aquesta setmana us presentem el web The Mobile Index, un senzill web que, a mode de diccionari, ens ensenya tots els termes que actualment s’utilitzen en l’argot de la publicació de continguts digitals sobre plataformes mòbils.

Des de l’adaptative design fins al wi-fi, tot està perfectament explicat i acompanyat d’imatges i vídeos per tal de fer-ho mes entenedor. No dubteu de fer-hi una ullada i, de pas, aprendre alguns termes exòtics com ara skeuomorphic design i tot el que s’hi amaga.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos