Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 9 setembre 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Archive

Tipografia Archive

Aquesta setmana us presentem la tipografia Archive, una font sense serifes i que compta exclusivament amb uns contundents caràcters de caixa alta. La rigidesa de les formes de caire geomètric són trencades amb una lleu curvatura dels vèrtexs que li donen una punt calidesa que és d’agrair en aquest tipus de tipografies. A més a més, alguns caràcters com ara la “R” o la “B” tenen unes contraformes atípiques que li aporten personalitat. De tota manera, el seu ús però queda clarament restringit a titulars en webs.

Ens arriba des del Kazakhstan de la mà de Slava Kirilenko, i es pot baixar lliurement des del web de FontFabric.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81