Dilluns 26 agost 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Aparo

Tipografia o cal·ligrafia? Amb lligats o sense lligats? Aquestes semblen ser les grans qüestions que s’han tingut en compte a l’hora de dissenyar l’Aparo, una tipografia a mig camí entre les cal·ligrafies de pinzell i les tipografies Didones més pesades.

Resulta ideal per a paraules curtes i, gràcies a la seva gran quantitat de caràcters alternatius, ens permet personalitzar els resultats de forma sorprenent. També disposa d’una excel·lent programació OpenType, especialment en l’apartat de les “alternatives contextuals”, que mira quins caràcters veïns hi ha en cada paraula per oferir el seu millor aspecte.

Ha estat dissenyada pel portuguès Dino Dos Santos i la podeu aconseguir des del web de MyFonts.

Tipografia: Aparo

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos