Divendres 23 agost 2013 per

Perles del disseny web: TCM Summer Under the Stars

Perles del disseny web: TCM Summer Under the Stars

L’empresa Turner Classic Movies es dedica a la venda de DVDs de pel·lícules clàssiques i, aprofitant que és temps de vacances, ens proposen passar un agost de cine, tot revisant diàriament la filmografia de les velles glòries de Hollywood: 31 dies, 31 estrelles.

I per això han fet un espectacular web per endinsar-nos en cadascun dels diferents actors, amb una navegació molt aconseguida que ens permet de veure la seva biografia, un mur social en què els visitants poden interactuar per donar les seves opinions via Twitter i la part més sucosa, en què ens proposen un passi amb les millors pel·lícules de cada actor i que omplen les 24 hores del dia que representen. A més cada pel·lícula té una breu sinopsi, un fragment en video d’una escena del film i algunes imatges dels materials promocionals de l’època.

A què espereu per fer-hi una ullada? Us ho passareu de cine!

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos