Dilluns 29 juliol 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Cinta

Cinta, la darrera tipografia de Josep PatauAquesta setmana us presento la darrera de les meves creacions, anomenada Cinta. Per parlar d’aquesta tipografia, us deixo amb la presentació que ha fet l’amic Txus Marcano, que li aporta un punt d’humor i informalisme.

Cinta és una elegant font de pal sec pensada per a textos que gaudeix de l’atreviment d’utilitzar un esquelet de marcat caràcter humanístic, amb un vestit a mida mecànic. Un homenatge a la ruptura del ritme en la música mestissa, brillant, somiadora i molt, molt real.

Àmplia i variada, tant en pesos com en versions, dotada de molt subtils canvis en el color de la taca tipogràfica, òptima per jerarquitzar tant a la web com en el disseny d’identitat corporativa i demostrar al món el seu origen familiar sens dubte.

Prudent i estalviadora, de formes condensades i de generosa alçada «x», estalvia espai gairebé sense voler i evita de pas que ens diguin malgastadors.

Discreta fins en la seva cursiva, molt lleugerament inclinada per proporcionar un subtil canvi de taca en el seu ús web, però amb l’atreviment de la modernitat. Clàssica però no carallot. (Goofy)

Generosa en abundància, amb versaletes, numerals antics, denominadors i numeradors, fraccions i lligadures, tot el necessari per portar el tràfec de la moderna vida Opentype amb elegància.

Poliglota, amb suport per als idiomes llatins, centre europeus i ciríl·lic.

Una delicada amiga que farà les delícies de les senyores i senyors més exigents i cosmopolites.

La podeu aconseguir a través del web de Tipo Pèpel

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos