Dimarts 23 juliol 2013 per

Quan poc vol dir més: 3 projectes de disseny que valen la pena!

Projectes de disseny webNavegant, navegant, hem anat guardant aquestes petites delícies. Són tres projectes que entren per la vista. Tenen en comú que els seus creadors han portat el seu talent en el món del disseny i la il·lustració cap a altres passions seves, com l’arquitectura, les pel·lícules i els cotxes o la música.

Esperem que us agradin!

1) Windows of New York

José Guizar és un dissenyador mexicà establert a Nova York. Des que viu en aquesta ciutat, no ha volgut perdre el costum de mirar amunt i fixar-se en l’arquitectura de les cases.

Es tracta d’un projecte increïble i un excel·lent exercici de simplificació, deixant de banda els factors humans i centrant-se únicament en el caràcter arquitectònic dels edificis.

En tractar-se d’un web d’una única pàgina, l’autor ha aconseguit focalitzar l’atenció en les il·lustracions, aïllant cadascuna de les peces en un bloc de color sòlid. Només amb CSS i disseny web adaptatiu, el resultat és espectacular en tot tipus de dispositius.

Windows of New York

2) Cars and Films

Un altre projecte que ens ha enamorat, ha estat el de Cars and Films, creat per Jesús Prudencio, un dissenyador establert a Sevilla i que té aquest web com a portfolio.

Com en el cas anterior, ha portat la seva afició als cotxes i a les pel·lícules al seu camp professional i d’aquí els seus excel·lents resultats: uns pòsters amb cotxes mítics de grans pel·lícules, que es poden comprar des del web per 21€.

Cars and films

3) Flat Guitars

David Navarro és un dissenyador que actualment treballa a Amsterdam i que també ha creat el seu projecte a partir de la seva gran passió, les guitarres. Diu que s’ha inspirat amb el Windows of New York per fer el seu projecte i il·lustrar les guitarres més conegudes de grups mítics de música.

El resultat també és espectacular, sobretot si t’apassiona la música.

Flat Guitars
Veient aquests tres projectes queda clar que la simplicitat governa, però els resultats són boníssims perquè el treball que s’hi ha fet i el talent que s’hi ha abocat han estat extraordinaris.

Us agraden? Coneixeu altres projectes que valgui la pena destacar? Ens encantarà llegir els vostres comentaris.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos