Dimarts 9 juliol 2013 per

Sortegem un mini-jo!

Sortegem un mini-jo!Diuen que Internet ens aïlla del món, que ja no ens movem de la Xarxa, que quan ens parlen ja no aixequem els ulls del mòbil… Ens diuen geeks, freaks, hipsters, emos, raros i coses pitjors… Tant se val! Som virtuals per naturalesa, però també agrairíem una petita companyia: un reclam que ens reconciliï amb el món físic.

El Nadal passat, des del nostre blog, et recomanàvem que regalessis un mini-jo al teu amic més geek. Però sabem que tu també te’n mors de ganes, que t’encantaria acompanyar-te d’aquest extraordinari ninotet.

Així, què? Vols aconseguir el teu mini-jo? Nosaltres sortegem un ninot Foldable entre els nostres amics de la pàgina de Facebook! Si encara no t’has fet fan, només has de prémer el botó que posa M’agrada. Tens temps fins al 2 d’agost!

I els demés, que vagin cantant, tu.

Aclariments:

  • Al concurs hi pot participar tothom, independentment de l’edat, el gènere, l’estat civil, les tendències sexuals o les idees que es tinguin.
  • Si resultes guanyador/a ens hauràs d’autoritzar a dir el teu nom i ens hauràs de facilitar el teu email.
    És així de senzill!

, ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos