Dilluns 17 juny 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Liza Display

Tipografia: Liza Display

Aquesta setmana us presentem la Liza Display, una magnífica tipografia cal·ligràfica que imita les formes de la retolació amb pinzell. Té unes formes molt gestuals i ens dóna uns resultats molt frescs gràcies a l’excel·lent programació d’OpenType i l’ús que fan de la funcionalitat de les “alternatives contextuals”: tot un seguit de caràcters que entren o surten d’escena, depenent dels seus veïns, i que ens permeten una personalització excepcional de cadascuna de les paraules que es treballin.

Ha estat dissenyada per l’estudi tipogràfic holandès Underware i us podeu fer amb ella a través del seu web.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos