Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 29 abril 2013 per

La Carmanyola tipogràfica presenta: Merriweather Serif

Tipografia Merriweather

Aquesta setmana us presentem la Merriweather, una tipografia Serif gairebé acabada de sortir del forn i de la que haurem d’estar atents a la seva evolució, ja que, de moment, només un dels 4 pesos, el regular, té la seva versió en cursiva. De tota manera el seu autor, el nord-americà Eben Sorkin, ens assegura que està preparant les demés versions.

La Merriweather, de contrast suau, està pensada per a lluir bé en dispositius de pantalla, però la seva arquitectura i proporcions també la fan ideal per a premsa escrita. Una tipografia tot terreny que, a més, us podeu descarregar lliurement des del web de Google Fonts.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81