Dijous 28 març 2013 per

Comunicar la responsabilitat social empresarial


Quan una empresa es planteja elaborar una memòria de sostenibilitat comença un procés llarg que implica l’assumpció prèvia de certs valors i d’un corpus teòric aliniat amb les pràctiques de la responsabilitat social empresarial.

És per això que la gent que impulsa l’RSE arreu del país organitza trobades amb empreses i fa un acompanyament en aquest procés que s’acaba plasmant amb la publicació de la memòria. Així és com va passar en el nostre cas, tant en l’aplicació dels postulats de la responsabilitat social com en l’elaboració de la nostra memòria.

Fa pocs dies vam tenir el goig de participar a Les Preses, al cor de la Garrotxa, en una d’aquestes trobades organitzades per la bona gent de Gestió Sostenible Rural, que fan una feinada al territori. Ens hi van convidar perquè expliquéssim de quina manera comuniquem tot allò que fem relacionat amb la RSE. Nosaltres hi vam acudir per difondre bàsicament una sola idea: si fas coses en temes de responsabilitat social corporativa, fes que tothom ho sàpiga. No només pels aspectes més bàsics comunicatius i de difusió sinó perquè un dels valors fonamentals de la RSE és la transparència.


Us deixem la presentació que hi vam fer, juntament amb un agraïment a la gent de Gestió Sostenible Rural per confiar que teníem alguna cosa interessant per explicar. I també amb un record per als companys que ens van acompanyar en aquesta sessió, la gent del Laboratori d’Investigació Prosocial Aplicada  de la Universitat Autònoma de Barcelona (LIPA-UAB) que  ens van donar a conèixer el concepte de prosocialitat  i tota la feina que fan al seu entorn. Interessantíssim.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos