Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 25 març 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Amelia

Aquesta setmana us presentem Amelia, una tipografia de pal sec de formes suavitzades, que s’adapten a un esquelet de conformació humanista. Una barreja perfecta per aconseguir una família de cos de lectura, però que no renuncia a tenir una personalitat pròpia que també la fa apta per a titulars.

El què més ens ha agradat, però, és la inclusió d’un estil que els anglesos anomenen “Upright”, que no és més que adaptar les formes de la cursiva a una inclinació vertical, aportant-li un punt d’informalitat molt interessant.

Ha estat dissenyada per l’uruguaià Martin Sommaruga i la podeu adquirir des del web de Tipotype a un preu més que temptador.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81