Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 12 març 2013 per

Vam participar a la inauguració del Punt d’Informació Juvenil de la Granadella


El passat dissabte 9 de març ens van convidar a a participar a la inauguració del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) que s’ha obert a la Granadella, una infraestructura dedicada als serveis que tenen per finalitat fixar la població jove a la comarca de les Garrigues oferint-los informació, assessorament, formació i oportunitats laborals.

En arribar, l’Ester Pons, responsable del PIJ, ens va acompanyar a fer un recorregut per les instal·lacions d’aquest nou projecte. Després va ser el torn de l’amic Elies Bosch, encarregat de Promoció Econòmica, el que ens va acompanyar pels diferents mòduls del Viver d’Empreses Garrigues Altes instal·lat al mateix edifici. Edifici que, tenint en compte el nombre d’habitants que hi ha a la Granadella (uns 750), podria fer caure els calçotets al terra al més pintat. Acollonant: Bar, Punt d’informació Juvenil, Biblioteca-Mediateca, Teatre, Sala d’actes, Aula formativa, Viver d’empreses… Molt bèstia, nenes.


L’alcalde Carlos Gibert, un crack amb totes les lletres, va donar el tret de sortida a l’acte en el que vam participar l’Anna Feliu, Delegada de Joventut a Lleida; l’Aida Flix, actriu i veïna de Torrebesses (Garrigues Històriques) que ho està petant molt, candidata als premis Goya 2012 a la millor actriu revelació i “bombolla Freixenet” protagonista de l’anunci de les passades festes; la gent d’Audivio, autors del vídeo promocional de la Granadella i que van pre-estrenar en societat; i una servidora de vostés, Jordi Calvís. Sí, lo “Chistoso” segons el cartell promocional de l’acte.

A mi em va tocar parlar sobre com evitar el despoblament del territori en clau laboral. Us deixo la presentació en diapos que vaig conduir posant a Can Antaviana com a exemple de bones pràctiques en la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) i teletreball. Totalment aplicable en un poble com la Granadella, amb les eines i infraestructures de les que disposen i l’empenta, militància i sentit de poble i comarca del que fan gala la seua gent.

Si us interessa, us convido a seguir totes les activitats d’aquest projecte a través de la seva pàgina a facebook.

, , , , , , , ,

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81