Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 11 març 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Tan lluny, tan a prop

Aquesta setmana no us parlem d’una tipografia en concret, sinó del fet  que el Centre d’Art La Panera de Lleida ha convidat a UnosTiposDuros a participar en la creació d’un panell decoratiu per a la seva seu. Com no podia ser d’altra manera, el tema que hem escollit ha estat el de la lletra i, en concret, la seva expressió com a “signe dels temps” que reflecteixen les seves formes al llarg de la història.

Així que m’he encarregat de crear a una lletra A a partir de petits traços de lletres realitzades per grans tipògrafs. El resultat és un treball altament simbòlic, que acompanya la definició que més ens agrada de les lletres: és la de “artefacte cultural de primer ordre “.

Demà dimarts 12 de març a les 7 de la tarda presentarem l’obra al públic.

Centre d’Art La Panera
Pl de la Panera, 2. 25002 Lleida

Ens hi veiem?

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81