Dimecres 6 març 2013 per

Perles del disseny web: Minimal Monkey

Anàlisi del disseny web de Minimal Monkey

Aquesta setmana hem descobert el web de Minimal Monkey, un bloc-portfolio d’un dissenyador d’interacció anglès establert a Nova York que es diu Stephen Burgess. El disseny web d’aquest site ens sorprèn per diversos motius, però sobretot en destacaríem l’originalitat del disseny i de la navegació.

Quan accedim a Minimal Monkey ens trobem amb un curiós llistat colorista, que mostra les darreres entrades del bloc, amb una presentació molt diferent a la que estem acostumats a l’hora de consumir els continguts d’un bloc. Tot plegat va acompanyat d’unes animacions subtils – fetes en CSS3 – que fan que l’experiència d’usuari sigui excel·lent.

Deixant a banda el disseny i la interactivitat, el web també és interessant pels seus continguts, ja que ens ofereix articles i experiments sobre HTML5, JavaScript i CSS3 d’excepcional qualitat.

Amb un bloc com aquest, estem segurs que aquest desenvolupador no li faltarà feina.

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos