Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 4 març 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Boxed

Aquesta setmana escombrem cap a casa per a presentar-vos la darrera de les meves tipografies, anomenada Boxed. Es tracta d’una extensa família tipogràfica de 18 pesos, pensada i dissenyada per lluir bé en dispositius de pantalla, encara que no renuncia a oferir una bona aparença sobre paper.

Les seves formes, entre el geomètric i el semi-modular, pretenen adaptar-se a la graella de píxels dels citats dispositius per oferir una aparença nítida i un fluïd ritme de lectura. Gràcies al seu extens rang de pesos, és fàcil compensar la taca dels caràcters entre els diferents estils CSS. A més, disposa d’un extens joc de caràcters llatí i, fins i tot, dels del ciríl·lic.

Us podeu fer amb aquesta nova tipografia a través del web de Tipo Pèpel

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81