Dilluns 4 març 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Boxed

Aquesta setmana escombrem cap a casa per a presentar-vos la darrera de les meves tipografies, anomenada Boxed. Es tracta d’una extensa família tipogràfica de 18 pesos, pensada i dissenyada per lluir bé en dispositius de pantalla, encara que no renuncia a oferir una bona aparença sobre paper.

Les seves formes, entre el geomètric i el semi-modular, pretenen adaptar-se a la graella de píxels dels citats dispositius per oferir una aparença nítida i un fluïd ritme de lectura. Gràcies al seu extens rang de pesos, és fàcil compensar la taca dels caràcters entre els diferents estils CSS. A més, disposa d’un extens joc de caràcters llatí i, fins i tot, dels del ciríl·lic.

Us podeu fer amb aquesta nova tipografia a través del web de Tipo Pèpel

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos