Dimecres 27 febrer 2013 per

Dibuixants a garrotades


Us deixo amb una de les perles relacionades amb la il·lustració i el còmic més brillants que he vist últimament: Dibujantes a Mamporros, basada en un projecte semblant que va fer fortuna cap allà al 2007. Es tracta d’un campionat a l’estil del Tenkaichi Budōkai de Bola de Drac, on 56 dibuixos de lluitadors creats per diferents il·lustradors s’enfronten en una batalla a mort on només un en resultarà el guanyador.

La cosa va així: un cop oberta la convocatòria, cada dibuixant hi presenta un personatge amb aparença de lluitador. Seguidament els personatges entren al sorteig per definir el quadre d’eliminatòries on s’emparellen els contrincants.

Durant els enfrontaments, que es presenten en forma de post i tenen una durada de 3 o quatre dies, cada dibuixant té la possibilitat d’afegir-hi el dibuix d’alguna seqüència de la lluita per convèncer als visitants, que són els que decidiran qui serà el guanyador a través dels comentaris que hi deixin. Fins i tot alguns s’han atrevit amb els dibuixos animats, com en l’eliminatòria Dxry567 Vs. Guardia Zombil! Aquí a sota, unes mostres de la primera ronda de combats, que va finalitzar ahir.

Aracnochungo Vs. Fausta

El Enanazo Vs. Pus

Madre1 Vs. Fog Beast:

Basic Fighter Vs. Black Fury

Avui només queden aquests 28 i la segona ronda és a punt de començar:


Us convido a fer-hi un tomb per confirmar que molts il·lustradors van tant sobrats de talent, com de pertorbació creativa. Podeu seguir també aquest gran campionat d’arts marcials a tinta a través de facebook. Les properes eliminatòries s’auguren prou èpiques.

Estic per muntar-ne un, de campionat d’aquests. Il·lustradors interessats en estripar-se amb lluitadors en llengua catalana o ke ase?

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos