Dimecres 20 febrer 2013 per

Perles del disseny web: Snowbird

Disseny web d'Snowbird

Aquesta setmana ens posem roba d’esquí i ens n’anem a les muntanyes nevades d’Utah per visitar el web d’Snowbird. Allí ens trobem amb un disseny web d’aparença sòbria, amb una clara vocació de ser útil a l’usuari, per tal de descobrir-li els al·licients del complexe i organitzar-hi la seva estada.

El web compta amb molts petits detalls que el fan atractiu. Poseu, per exemple, el cursor damunt de la predicció del temps de la home i veureu com es desplega més informació. Fixeu-vos com el logotip va donant tombs mentre es carreguen les diferents planes que visitem i, també amb les transicions de moviment que es fan en canviar de plana. O bé aneu a l’apartat de dining, en què podreu trobar l’oferta gastronòmica i de lleure que més us convingui a base d’intuïtius filtres.

Tot un encert de web que ens fa venir moltes ganes de fer les maletes per anar-hi.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos