Dimarts 19 febrer 2013 per

Tots els recursos per a un dissenyador web

Agile Designers: Recursos de disseny webFa uns dies publicàvem al nostre Twitter un enllaç que ens va semblar tan útil per a dissenyadors web, que hem volgut donar-li més ressò i cedir-li també un petit espai al nostre bloc.

Es tracta d’Agile Designers, un lloc web que aglutina tots els recursos que pot necessitar un dissenyador web en un únic lloc. El web abasta tots els camps relacionats amb el disseny web i hi podreu trobar:

  • Recursos relacionats directament amb el disseny: icones, textures, fonts, plantilles, eines, etc.
  • Recursos relacionats amb la construcció d’un lloc web: editors de codi, frameworks, aplicacions web, gestors de continguts, eines per fer estadístiques, etc.
  • Recursos relacionats amb la gestió: eines de gestió de projectes, col·laboratives, de màrqueting, de gestió de negoci, etc.
  • Recursos relacionats amb l’aprenentatge: revistes i blocs, e-books, conferències, llocs web per inspirar-se, etc.

La gràcia d’aquest lloc és que som els usuaris els que decidim què és important i què no, a partir d’un algorisme que calcula la popularitat de cada recurs i, d’aquesta manera, els recursos prenen més o menys rellevància, la qual cosa ens ajuda a poder escollir millor.

És una manera de no perdre més temps buscant aquelles textures que vam veure fa dues setmanes o aquell programa que servia per fer icones. A Agile Designers hi tenim de tot.

És l’hora d’optimitzar temps i recursos i d’esdevenir més productius.

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos