Dilluns 18 febrer 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Granaina

Aquesta setmana us presentem la Granaina, una divertida tipografia que reflexiona sobre l’imaginari gràfic de Granada i que està basada en la retolació de les ceràmiques que hi ha pels carrers d’aquesta preciosa ciutat andalusa.

Ha estat dissenyada per la nostra amiga Vanessa Aguilera i Sergio Arredondo i us la podeu descarregar des del web granada tierra soñada i, de pas, aprofitar la visita per veure’n tots els detalls al voltant de la seva creació.

Tipografia Granaina, basada en la retolació de les ceràmiques de la ciutat de Granada

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos