Dimarts 12 febrer 2013 per

Guanyadors del sorteig entre els més de 1.000 seguidors a Twitter

Amics, com ja us vam prometre la setmana passada, acabem de realitzar el sorteig per conèixer els guanyadors del lot de regals de Can Antaviana i les 15 Butlles Majors digitals i personalitzades de Santa Tecla, entre tots els nostres seguidors a Twitter.

En aquest vídeo podreu veure els sorteig realitzat a través de twitterdraw.com i qui són els 16 afortunats:

Moltes felicitats als guanyadors! Rebreu les Butlles Majors via Twitter durant el dia d’avui i ens posarem en contacte amb la guanyadora del lot via DM. I infinites gràcies a tots els qui pacientment ens seguiu a la xarxa del pardalet.

, , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos