Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 11 febrer 2013 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Trola

No sé si ho recordareu, però fa uns mesos us vam parlar de l’excel·lent tipografia Bulo. Doncs aquesta vegada us presentem la seva cosina germana, la Trola, una “Serif” que esdevé la seva companya ideal, en compartir el mateix esquelet.

Les seves proporcions semi-condensades i la seva generosa alçada de “x” la fan ideal per a composició de textos de premsa i, de pas, ocultar les mentides que es diguin, gràcies a la seva sòlida, cristal·lina i seriosa aparença.

Ha estat dissenyada al barri de Gràcia pel nostre amic Jordi Embodas i la podeu adquirir al web de MyFonts. Jo, de vosaltres, aprofitaria aquests dies i la seva oferta de llançament amb una rebaixa del 70%.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81